Fabienne Chapot

Cut It Out Heart Belt Acapulco Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Fabienne Chapot
Merk kleurnaam Acapulco Green
Merk product code ACC-524-BLT

De Cut It Out Heart Belt is een trendy riem van Fabienne Chapot, perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle accessoire. Met een breedte van 3 cm is deze riem een opvallend detail dat elke outfit compleet maakt.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze riem kwaliteit en duurzaamheid uit. Het leer voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabele pasvorm. De riem is voorzien van een uniek hartvormig ontwerp, wat een speelse en vrouwelijke touch toevoegt aan je look.

De Cut It Out Heart Belt is verkrijgbaar in de kleur Acapulco Green, een levendige en frisse tint die perfect past bij het zomerseizoen. De riem is voorzien van het merklogo van Fabienne Chapot, wat staat voor vakmanschap en stijl.

Met de merkproductcode ACC-524-BLT is deze riem gemakkelijk te vinden en te bestellen. Voeg een vleugje flair toe aan je outfits met de Cut It Out Heart Belt van Fabienne Chapot!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies