Cowboysbelt

Belt 401001 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam black
Merk product code 401001
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Belt 401001 van Cowboysbelt precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 4 cm is deze riem geschikt voor volwassenen en gemaakt van hoogwaardig leer. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze riem is daar geen uitzondering op. De zwarte kleur geeft een extra stoere uitstraling aan deze riem. Met de productcode 401001 weet je zeker dat je een authentiek Cowboysbelt-product in handen hebt.

Deze riem is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het leer is van hoge kwaliteit en zal lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik. Of je nu een casual outfit draagt of je wilt je formele look een stoere touch geven, deze riem past bij elke stijl. De riem is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, dus iedereen kan genieten van de kwaliteit en stijl die Cowboysbelt te bieden heeft.

Met de Belt 401001 van Cowboysbelt maak je een statement. Deze riem is niet zomaar een accessoire, maar een essentieel onderdeel van je outfit. Of je nu naar een feestje gaat, een dag op kantoor doorbrengt of gewoon een casual dagje uit hebt gepland, deze riem voegt net dat beetje extra toe aan je look. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Cowboysbelt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies