Cowboysbelt

Belt 401001 cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 401001
Stijl Stoer

De Belt 401001 is een stoere riem van het merk Cowboysbelt. Deze riem is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle accessoire. Met een breedte van 4 cm is deze riem een opvallend en trendy item.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze riem kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. De riem is uitgevoerd in de kleur cognac, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de merkproductcode 401001 weet je dat je een authentiek en origineel product in handen hebt. Deze riem is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement. Combineer hem met je favoriete jeans of draag hem om je taille voor een trendy look.

Als je op zoek bent naar een riem die zowel stoer als professioneel is, dan is de Belt 401001 van Cowboysbelt de perfecte keuze. Voeg deze eyecatcher toe aan je collectie en maak je outfit compleet met een vleugje stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies