Cowboysbelt

Belt 351003 cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 351003

Op zoek naar een stijlvolle riem die perfect past bij je outfit? Dan is de Belt 351003 van Cowboysbelt de ideale keuze. Deze riem behoort tot de categorie Riemen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 3.5 cm is deze riem zowel trendy als tijdloos.

De Belt 351003 is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft de riem een moderne touch en maakt het gemakkelijk om hem te combineren met andere accessoires. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en deze riem is daar geen uitzondering op.

De Belt 351003 heeft een prachtige cognac kleur, die perfect past bij zowel casual als formele outfits. Of je nu een jeans draagt of een zakelijk pak, deze riem voegt direct een vleugje stijl toe aan je look. Met de merkproductcode 351003 weet je zeker dat je een authentiek Cowboysbelt-product in handen hebt.

Kortom, de Belt 351003 is een must-have accessoire voor iedere fashion-forward volwassene. Met zijn hoogwaardige materiaal, trendy design en tijdloze kleur is deze riem een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bestel nu en geef je outfit de finishing touch die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies