Cowboysbelt

Belt 302001 Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 3 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam Natural
Merk product code 302001
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Belt 302001 van Cowboysbelt precies wat je nodig hebt! Deze riem heeft een breedte van 3 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens van uitstekende kwaliteit.

De Belt 302001 is speciaal ontworpen voor dames die houden van een stoere look. Met zijn natuurlijke kleur en opvallende merknaam is deze riem een echte eyecatcher. Of je hem nu draagt met een jeans of een jurk, deze riem voegt direct een vleugje stoerheid toe aan elke outfit.

De riem is van het merk Cowboysbelt, een bekende naam in de modewereld. Met hun jarenlange ervaring en oog voor detail weten ze keer op keer prachtige accessoires te creëren. De Belt 302001 is dan ook geen uitzondering. Met zijn unieke productcode, 302001, ben je verzekerd van een authentiek en origineel item.

Wacht niet langer en voeg deze stoere riem toe aan je collectie! Bestel de Belt 302001 vandaag nog en geef je outfits een trendy en edgy touch. Met deze riem ben je klaar om de show te stelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies