Cowboysbelt

Belt 259147 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam Black
Merk product code 259147
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Belt 259147 van Cowboysbelt precies wat je nodig hebt. Deze riem heeft een breedte van 2.5 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met zijn zwarte kleur en stoere stijl is deze riem speciaal ontworpen voor dames die houden van een edgy look.

De Belt 259147 is een echte eyecatcher en kan moeiteloos gecombineerd worden met verschillende outfits. Of je nu een jeans draagt of een jurk, deze riem voegt direct een vleugje stoerheid toe aan je look. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze riem.

Met zijn merkproductcode 259147 is deze riem een must-have voor elke fashionista. Of je nu op zoek bent naar een riem voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Belt 259147 zal zeker aan al je verwachtingen voldoen. Bestel nu en maak je outfit compleet met deze prachtige riem van Cowboysbelt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies