Cowboysbelt

Belt 259132 cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 259132
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Belt 259132 van Cowboysbelt precies wat je nodig hebt. Deze riem heeft een breedte van 2.5 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met zijn cognac kleur en stoere stijl is deze riem een echte eyecatcher.

De Belt 259132 is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have accessoire voor elke fashionista. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze riem is daar geen uitzondering op. Met zijn unieke merkproductcode 259132 ben je verzekerd van een authentiek en origineel item.

Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een statement wilt maken, deze riem is veelzijdig genoeg om elke look compleet te maken. Draag hem om je taille om je figuur te accentueren of draag hem nonchalant om je heupen voor een trendy touch.

Bestel nu de Belt 259132 van Cowboysbelt en geef jouw outfits een stoere en trendy uitstraling. Met deze riem ben je altijd on-trend en klaar om indruk te maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies