Cowboysbelt

Belt 202003 black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt
Merk kleurnaam black
Merk product code 202003
Stijl Stoer

Op zoek naar een stoere riem die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Belt 202003 van Cowboysbelt precies wat je nodig hebt! Deze riem heeft een breedte van 2 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens lang meegaat. De riem is speciaal ontworpen voor dames en heeft een merk kleurnaam van "black". Met de merk product code 202003 weet je zeker dat je een authentiek product van Cowboysbelt in handen hebt.

De Belt 202003 is de perfecte aanvulling op elke stoere outfit. Of je nu een jeans draagt of een jurk, deze riem voegt direct een vleugje stijl toe. Het merk Cowboysbelt staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze riem. Met zijn tijdloze ontwerp en duurzaam materiaal is de Belt 202003 een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wacht niet langer en voeg de Belt 202003 toe aan je collectie! Bestel vandaag nog en geniet van de stoere uitstraling en hoogwaardige kwaliteit die deze riem te bieden heeft. Met zijn 2 cm breedte en zwarte kleur is hij veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Maak je outfit compleet met deze prachtige riem van Cowboysbelt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies