Cowboysbelt Kids

Kids Belt 258021 cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt Kids
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 258021
Stijl Stoer

Ben je op zoek naar een stoere riem voor je kind? Dan is de Kids Belt 258021 van Cowboysbelt Kids precies wat je nodig hebt. Deze riem heeft een breedte van 2.5 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het merk Cowboysbelt Kids staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze riem is daar geen uitzondering op. De kleur van de riem is cognac, wat zorgt voor een trendy en tijdloze uitstraling. Met de Kids Belt 258021 geef je elke outfit van je kind een stoere touch.

Deze riem is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor zowel jongens als meisjes. Of je kind nu een spijkerbroek draagt of een jurkje, deze riem voegt altijd net dat beetje extra stijl toe. De stoere uitstraling van de riem past bij elke outfit en maakt van je kind een echte fashionista of fashionisto.

Het materiaal van de Kids Belt 258021 is leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De riem is van hoge kwaliteit en gaat lang mee, zelfs bij het ruige spel van kinderen. Met deze riem hoef je je geen zorgen te maken over slijtage of beschadigingen.

De Kids Belt 258021 is een product van Cowboysbelt Kids, een merk dat bekend staat om zijn trendy en stoere accessoires voor kinderen. Met de merknaam en productcode 258021 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt. Cowboysbelt Kids is een merk dat geliefd is bij zowel kinderen als ouders, vanwege de hoge kwaliteit en trendy ontwerpen.

Ben je op zoek naar een stoere riem voor je kind? Kies dan voor de Kids Belt 258021 van Cowboysbelt Kids. Met zijn breedte van 2.5 cm, leer materiaal en stoere uitstraling is deze riem perfect voor elke outfit. Bestel vandaag nog en geef je kind een trendy en stoere look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies