Vans

Slipped Black Charcoal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 12 cm
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black Charcoal
Merk product code VN000C32BA51
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Klittenband

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portefeuille? Maak kennis met de Slipped Tri-Fold Portefeuille van Vans. Deze portefeuille is speciaal ontworpen voor heren en biedt alle ruimte die je nodig hebt voor je geld en pasjes.

Met een breedte van 8 cm, een hoogte van 12 cm en een diepte van 1 cm, is deze portefeuille compact genoeg om in je broekzak of tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

De Slipped Tri-Fold Portefeuille is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte houtskoolkleur geeft een moderne en trendy uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je geld. Alles past netjes in de verschillende vakken en compartimenten van deze portefeuille.

Deze portefeuille is voorzien van het Vans-merklogo, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met de productcode VN000C32BA51 weet je zeker dat je een authentiek Vans-product in handen hebt.

Maak je leven gemakkelijker en geef je stijl een upgrade met de Slipped Tri-Fold Portefeuille van Vans. Bestel vandaag nog en geniet van een praktische en trendy accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies