Vans

Mn Slipped Men Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Vans
Merk kleurnaam Black
Merk product code VN000C32BLK1
Opberg opties 1 open binnenvak

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Mn Slipped Men van Vans precies wat je nodig hebt. Deze tri-fold portefeuille is perfect voor heren die graag georganiseerd blijven en er tegelijkertijd trendy uit willen zien.

Met een breedte van 11.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 18 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentiële items. Het zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl het duurzame polyester materiaal zorgt voor een lange levensduur.

De Mn Slipped Men portemonnee is voorzien van 1 open binnenvak, waardoor je gemakkelijk je geld, kaarten en bonnetjes kunt opbergen. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Black" en de merk product code "VN000C32BLK1" ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product.

Wacht niet langer en voeg de Mn Slipped Men tri-fold portefeuille toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies