Eastpak

Crew Single Black Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23.5 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black Denim
Merk product code EK000371
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle portefeuille? Dan is de Crew Single van Eastpak precies wat je nodig hebt. Deze tri-fold portefeuille is perfect voor volwassenen en heeft een afmeting van 23.5 cm breed, 1 cm diep en 9.5 cm hoog.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Met zijn zwarte denim kleur en het Eastpak merklogo straalt de Crew Single een moderne en trendy uitstraling uit.

Deze portefeuille is voorzien van handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je briefgeld en muntgeld veilig opbergen. Met de Crew Single hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je geld en kaarten.

Met zijn hoogwaardige kwaliteit en functioneel ontwerp is de Crew Single de ideale metgezel voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, deze portefeuille biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestel nu de Eastpak Crew Single tri-fold portefeuille in de categorie Tri-Fold Portefeuilles en geniet van het gemak en de stijl die het biedt. Mis deze kans niet om je accessoirecollectie compleet te maken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies