Eastpak

Crew Single Sunday Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23.5 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Sunday Grey
Merk product code EK000371
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portefeuille? Dan is de Crew Single van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze tri-fold portefeuille is ontworpen voor volwassenen en heeft een afmeting van 23.5 cm breed, 1 cm diep en 9.5 cm hoog.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, biedt deze portefeuille niet alleen een trendy uitstraling, maar ook een lange levensduur. De Sunday Grey kleur van het merk geeft een eigentijdse en modieuze touch aan je accessoires.

Met de Eastpak Crew Single heb je voldoende opbergmogelijkheden. Naast het ruime vak voor briefgeld, is er ook een speciaal vakje met ritssluiting aan de buitenkant voor het veilig opbergen van kleine items zoals munten. Geen gedoe meer met losse muntjes!

Deze portefeuille is niet alleen praktisch, maar ook zeer functioneel. Met de merkproductcode EK000371 ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Bovendien is er ook ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

Wacht niet langer en voeg de Eastpak Crew Single tri-fold portefeuille toe aan je collectie. Met zijn trendy design, duurzaamheid en handige opbergmogelijkheden is dit de ideale accessoire voor elke volwassene. Bestel nu en geniet van het gemak en de stijl die deze portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies