Dakine

Vert Rail Wallet Violet

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Violet
Merk product code D8820206
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Klittenband

De Vert Rail Wallet is een stijlvolle tri-fold portefeuille van het merk Dakine. Met zijn afmetingen van 12 cm breed, 1 cm diep en 9.5 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en handige portemonnee. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze portefeuille ook bij aan duurzaamheid.

De Vert Rail Wallet heeft een opvallende zwarte kleur hardware, wat een moderne en trendy uitstraling geeft. Het klittenband sluitingssysteem zorgt voor gemakkelijke toegang tot je geld en kaarten, terwijl het ook zorgt voor extra veiligheid.

Met 1 buitenvak met ritssluiting biedt deze portefeuille voldoende opbergmogelijkheden voor je essentials. Of je nu je contant geld, creditcards, identiteitsbewijs of bonnetjes wilt opbergen, deze portefeuille heeft alles wat je nodig hebt.

De Vert Rail Wallet is verkrijgbaar in de kleur Violet, wat een vleugje speelsheid toevoegt aan je dagelijkse stijl. Met de merkproductcode D8820206 ben je verzekerd van de authentieke kwaliteit van Dakine.

Als je op zoek bent naar een praktische en trendy portefeuille, dan is de Vert Rail Wallet de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies