The Little Green Bag

Wallet Bay blush Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam blush Pink
Merk product code 23780
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Maak kennis met de Wallet Bay, een prachtige ritsportefeuille voor dames. Met zijn afmetingen van 18 cm breed, 1.5 cm diep en 9 cm hoog, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Wallet Bay is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft een trendy blush Pink kleur, waardoor hij er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens duurzaam is. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, waardoor deze portemonnee een echte eyecatcher is.

Met de druksluiting kun je de Wallet Bay gemakkelijk openen en sluiten, terwijl je waardevolle spullen veilig opgeborgen blijven. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het bewaren van muntgeld, en maar liefst vier open binnenvakken voor het organiseren van je pasjes en briefgeld.

De Wallet Bay is niet alleen praktisch, maar ook nog eens functioneel. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste plek voor je geld. Deze portemonnee is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

De Wallet Bay is een product van het bekende merk The Little Green Bag, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de merkproductcode 23780 weet je zeker dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Wallet Bay toe aan je collectie. Met zijn trendy design en praktische indeling is deze ritsportefeuille de perfecte aanvulling op jouw fashion look. Bestel nu en geniet van een stijlvolle en georganiseerde manier van betalen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies