The Little Green Bag

Purse Elda Army Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Army Green
Merk product code S108
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting

De Purse Elda is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm, is deze portefeuille compact en handig om mee te nemen. Het kunstleren materiaal geeft een luxe uitstraling, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

Deze portefeuille van het merk The Little Green Bag is verkrijgbaar in de kleur Army Green. Met de merkproductcode S108 ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. De Purse Elda biedt voldoende opbergmogelijkheden, waaronder 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd houden.

Wat deze portefeuille echt praktisch maakt, is de ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten of verfrommeld briefgeld. De Purse Elda heeft een druksluiting en ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met de Purse Elda van The Little Green Bag heb je niet alleen een functionele portefeuille, maar ook een trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. Bestel deze stijlvolle ritsportefeuille vandaag nog en geniet van het gemak en de elegantie die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies