The Little Green Bag

Purse Denia Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Sand
Merk product code S106
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij je outfit past? Dan is de Purse Denia van The Little Green Bag precies wat je nodig hebt. Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm.

De Purse Denia is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk kleurnaam van deze portemonnee is Sand, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Binnenin vind je een ruim binnenvak met ritssluiting, waar je je briefgeld veilig kunt opbergen. Daarnaast is er ook nog een open binnenvak waar je bijvoorbeeld je pasjes in kunt bewaren.

De Purse Denia biedt niet alleen voldoende ruimte voor briefgeld, maar ook voor muntgeld. Dankzij de handige opbergopties kun je al je benodigdheden georganiseerd en overzichtelijk houden. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, deze portemonnee is de perfecte metgezel.

Met de Purse Denia van The Little Green Bag ben je altijd trendy en georganiseerd. Bestel nu en maak een fashion statement met deze prachtige ritsportefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies