The Little Green Bag

Purse Denia Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Camel
Merk product code S106
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Purse Denia van The Little Green Bag een absolute must-have! Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm. Met zijn zilverkleurige hardware en de prachtige camel kleur van het kunstleren materiaal, straalt deze portemonnee klasse en elegantie uit.

De Purse Denia biedt niet alleen een trendy uitstraling, maar ook praktische opbergmogelijkheden. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je er zeker van zijn dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. De portemonnee heeft een ruim binnenvak met ritssluiting, waar je gemakkelijk je briefgeld kunt bewaren. Daarnaast is er ook een open binnenvak waar je bijvoorbeeld je pasjes in kunt stoppen. Geen gedoe meer met losse muntjes, want deze portemonnee biedt ook ruimte voor muntgeld.

De Purse Denia is niet alleen praktisch, maar ook van hoge kwaliteit. Het merk The Little Green Bag staat bekend om zijn duurzame en trendy producten, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode S106 weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Purse Denia toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies