The Little Green Bag

Pine Purse olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam olive
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

De Pine Purse is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10.5 cm is deze portefeuille compact en handig in gebruik. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne uitstraling aan deze portefeuille.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is de Pine Purse van het merk The Little Green Bag een duurzame keuze. De kleur van deze portefeuille is olijfgroen, wat zorgt voor een unieke en trendy look.

De Pine Purse biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 2 binnenvakken met ritssluiting en 4 open binnenvakken kunt u al uw essentials georganiseerd houden. Daarnaast heeft deze portefeuille ruimte voor briefgeld en muntgeld, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Met een ritssluiting is de Pine Purse veilig af te sluiten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw waardevolle spullen. Deze portefeuille combineert functionaliteit met stijl, waardoor het een must-have accessoire is voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies