Mywalit

Creditcard Zip Around Purse with Back Zip Black Pace

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Black Pace
Merk product code 329
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Met de Creditcard Zip Around Purse with Back Zip van Mywalit heb je een stijlvolle en praktische portemonnee in handen. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is perfect voor volwassenen. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De afmetingen van deze portemonnee zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm past deze portemonnee gemakkelijk in je tas of broekzak. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn.

De Creditcard Zip Around Purse with Back Zip is uitgerust met handige opbergopties. Zo heeft deze portemonnee een buitenvak met ritssluiting waarin je bijvoorbeeld je muntgeld kunt bewaren. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet lang te zoeken naar je benodigdheden.

Deze portemonnee is ontworpen door het merk Mywalit, dat bekend staat om zijn kwalitatieve en trendy producten. De kleur van deze portemonnee is Black Pace, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Met de merkproductcode 329 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Al met al is de Creditcard Zip Around Purse with Back Zip een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle portemonnee. Met zijn hoogwaardige materiaal, handige opbergopties en trendy design zal deze portemonnee zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies