Mywalit

Creditcard Zip Around Purse with Back Zip Jamaica

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Jamaica
Merk product code 329
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Met de Creditcard Zip Around Purse with Back Zip van Mywalit heb je een stijlvolle en praktische ritsportefeuille in handen. Deze portefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en handige manier om hun creditcards en andere belangrijke items op te bergen.

Deze portefeuille heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm, waardoor hij gemakkelijk in je tas past. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Creditcard Zip Around Purse is uitgerust met een ritssluiting, waardoor je items veilig en goed beschermd zijn. Daarnaast heeft deze portefeuille ook een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot bijvoorbeeld je sleutels of muntgeld.

Deze portefeuille is onderdeel van de Jamaica collectie van Mywalit, wat staat voor kleurrijk en levendig. De kleurnaam van deze portefeuille is dan ook Jamaica, wat direct een vrolijke en zomerse sfeer oproept.

Met de Creditcard Zip Around Purse with Back Zip van Mywalit ben je verzekerd van een trendy en functionele portefeuille die perfect past bij jouw stijl en behoeften. Bestel hem nu en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies