Mywalit

Creditcard Zip Around Purse with Back Zip Sangria Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Sangria Multi
Merk product code 329
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Met de Creditcard Zip Around Portemonnee met Achterrits van Mywalit heb je altijd al je benodigdheden binnen handbereik. Deze stijlvolle ritsportefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy accessoire. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit.

Met een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm is deze portemonnee compact genoeg om in je tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het praktische ontwerp omvat een ritssluiting, waardoor je spullen veilig en georganiseerd blijven.

De Creditcard Zip Around Portemonnee met Achterrits is voorzien van een buitenvak met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk bij je meest gebruikte items kunt komen. Of je nu je creditcards, contant geld of andere kleine voorwerpen wilt opbergen, deze portemonnee biedt de perfecte opbergopties.

Met de opvallende kleur Sangria Multi en het merk Mywalit maak je een fashion statement. Deze portemonnee is niet alleen praktisch, maar ook een trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. Met de unieke merkproductcode 329 weet je zeker dat je een authentiek Mywalit-product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Creditcard Zip Around Portemonnee met Achterrits toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies