Mister Miara

Rue Wallet Salt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Salt
Merk product code A002
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Rue Wallet van Mister Miara precies wat je nodig hebt! Deze prachtige ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een moderne uitstraling.

De Rue Wallet heeft een compact formaat van 10 cm breed, 8 cm hoog en 2.5 cm diep, waardoor hij gemakkelijk in elke tas past. De goudkleurige hardware geeft een luxe touch aan het geheel, terwijl het kunstleren materiaal zorgt voor een duurzame en trendy look.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je pasjes, briefgeld en zelfs muntgeld op te bergen.

De Rue Wallet is verkrijgbaar in de kleur "Salt" en heeft de productcode A002. Het merk Mister Miara staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, dus je kunt erop vertrouwen dat je een topkwaliteit product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Rue Wallet toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van een praktische en trendy portemonnee die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies