Mister Miara

Rue Wallet Olive Night

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Olive Night
Merk product code A002
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Maak kennis met de Rue Wallet van Mister Miara, een trendy ritsportefeuille voor dames. Met zijn goudkleurige hardware en olijfgroene kleurnaam "Olive Night" is deze portemonnee een echte eyecatcher.

De Rue Wallet is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is zijn praktische indeling. Met een ritssluiting heb je gemakkelijk toegang tot het hoofdvak, waarin je munten veilig kunt bewaren. Daarnaast is er ook een open binnenvak waarin je bijvoorbeeld je briefgeld en pasjes kunt opbergen. Zo blijft alles georganiseerd en overzichtelijk.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, de Rue Wallet is de ideale metgezel. Met zijn trendy design en handige opbergmogelijkheden is deze ritsportefeuille een must-have accessoire voor elke fashionista. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies