Mister Miara

Isla Purse Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3607
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Isla Purse van Mister Miara de perfecte keuze voor jou. Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt voldoende ruimte voor al je essentials.

De Isla Purse heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10.5 cm, waardoor hij compact genoeg is om in je tas te passen, maar toch ruim genoeg is om al je benodigdheden mee te nemen. Het kunstleren materiaal geeft de portemonnee een luxe uitstraling, terwijl de goudkleurige hardware een vleugje glamour toevoegt.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je spullen eruit vallen. Binnenin vind je een binnenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk je briefgeld, muntgeld en andere kleine items kunt organiseren. En het beste van alles? Deze portemonnee biedt ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles wat je nodig hebt op één plek kunt bewaren.

De Isla Purse is verkrijgbaar in de kleur zwart, met de productcode 3607. Het merk Mister Miara staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze portemonnee is geen uitzondering. Met zijn trendy design en praktische indeling is de Isla Purse de ideale metgezel voor elke fashion-forward dame.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies