Mister Miara

Isla Purse Misty Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk Mister Miara
Merk kleurnaam Misty Blue
Merk product code 3607
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Maak kennis met de Isla Purse van Mister Miara, een must-have accessoire voor dames. Deze trendy ritsportefeuille is gemaakt van hoogwaardig kunstleer in de prachtige kleur Misty Blue.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10.5 cm, biedt de Isla Purse voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de ritssluiting zorgt voor extra veiligheid.

Deze portemonnee is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je gemakkelijk je geld, pasjes en andere kleine items organiseren. Bovendien is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles geordend kunt houden.

Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Isla Purse is de ideale metgezel. Het merk Mister Miara staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Isla Purse bewijzen ze dit opnieuw. Voeg deze prachtige ritsportefeuille toe aan je collectie en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies