Michael Kors

Travel Continental black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Patroon Effen
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee voor dames? Dan is de Travel Continental van Michael Kors echt iets voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10 cm, is deze portemonnee compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Travel Continental is uitgevoerd in een tijdloze zwarte kleur, met goudkleurige hardware voor een luxe uitstraling. Het effen patroon zorgt voor een minimalistische en moderne look. De portemonnee is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met één binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken, kun je gemakkelijk je briefgeld, muntgeld en andere essentials georganiseerd houden. Bovendien is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles bij de hand hebt.

De Travel Continental is ontworpen door het bekende merk Michael Kors, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met deze portemonnee ben je verzekerd van een tijdloos accessoire dat perfect past bij elke outfit.

Wacht niet langer en voeg de Travel Continental van Michael Kors toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies