Michael Kors

Jet Set Small Za Coin Card Case Luggage

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Luggage
Merk product code 34S1GT9Z1L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle portemonnee? Dan is de Jet Set Small Za Coin Card Case van Michael Kors echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is perfect voor dames die graag georganiseerd en trendy willen blijven.

De afmetingen van deze portemonnee zijn 11.5 cm breed, 2 cm diep en 8.5 cm hoog. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn tijdloze en modieuze producten, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De kleur van deze portemonnee is Luggage, zoals aangegeven door het merk.

Met de Jet Set Small Za Coin Card Case heb je voldoende opbergmogelijkheden. Deze portemonnee heeft 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd houden, inclusief briefgeld en muntgeld. Deze portemonnee biedt ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles bij de hand hebt.

De Jet Set serie van Michael Kors staat bekend om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen, en deze portemonnee is daar een perfect voorbeeld van. Met een handige ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, deze portemonnee is de ideale metgezel.

Als je op zoek bent naar een compacte portemonnee die zowel praktisch als trendy is, dan is de Jet Set Small Za Coin Card Case van Michael Kors de juiste keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies