Michael Kors

Jet Set Money Small Coin Purse Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.7 cm
Diepte 1.3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8.9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 34F9GM9P0L
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een compacte portemonnee die perfect in je tas past? Dan is de Jet Set Money Small Coin Purse van Michael Kors precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Money Small Coin Purse is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige zwarte kleur, met goudkleurige hardware accenten. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn stijlvolle en luxe producten, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de ritssluiting kun je je geld en andere waardevolle spullen veilig opbergen.

Met een breedte van 12.7 cm, een diepte van 1.3 cm en een hoogte van 8.9 cm is deze portemonnee compact maar toch ruim genoeg om al je benodigdheden mee te nemen. Er is voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles georganiseerd kunt houden.

De Jet Set Money Small Coin Purse maakt deel uit van de Jet Set serie van Michael Kors, die bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen en hoge kwaliteit. Met deze portemonnee kun je altijd stijlvol en georganiseerd op pad gaan.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Jet Set Money Small Coin Purse van Michael Kors toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies