Michael Kors

Jet Set Lg Flat Mf Phn Case luggage

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam luggage
Merk product code 34F9GM9E3L
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee voor dames? Dan is de Jet Set Lg Flat Mf Phn Case van Michael Kors echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 10.5 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials.

De Jet Set Lg Flat Mf Phn Case is voorzien van een ritssluiting, waardoor je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. De goudkleurige hardware geeft deze portemonnee een luxe uitstraling. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee.

Naast ruimte voor briefgeld en muntgeld, biedt deze portemonnee ook nog extra opbergruimte. De Jet Set serie staat bekend om zijn functionaliteit en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de Jet Set Lg Flat Mf Phn Case heb je altijd alles bij de hand, zonder concessies te doen aan stijl.

Deze portemonnee heeft de kleurnaam "luggage" en de productcode 34F9GM9E3L. Met zijn tijdloze design en praktische indeling is de Jet Set Lg Flat Mf Phn Case een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies