Michael Kors

Jet Set Large Flat Mf Phone Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Canvas
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code 34F1GJ6E2B
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Jet Set Large Flat Mf Phone van Michael Kors perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze portemonnee zijn 17.5 cm in breedte, 2.5 cm in diepte en 10 cm in hoogte. Het goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze portemonnee. Het materiaal is gemaakt van duurzaam canvas, wat zorgt voor een trendy en tijdloos design.

De Jet Set Large Flat Mf Phone biedt voldoende opbergruimte voor al je essentials. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak kun je gemakkelijk je geld, pasjes en andere kleine items veilig opbergen. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je alles georganiseerd kunt houden.

Deze portemonnee is onderdeel van de Jet Set serie van Michael Kors. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig afsluiten en ben je altijd klaar om op pad te gaan. De kleurnaam van deze portemonnee is Vanilla, wat een frisse en elegante uitstraling geeft.

Met de Jet Set Large Flat Mf Phone van Michael Kors heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een fashion statement. Bestel nu en maak je outfit compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies