Michael Kors

Jet Set Dblzp Wristlet Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 3.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 34F9GAFW4L
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Jet Set Dblzp Wristlet van Michael Kors perfect voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Dblzp Wristlet is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige olijfgroene kleur, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De goudkleurige hardware geeft de portemonnee een luxe en elegante touch.

Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 3.8 cm en een hoogte van 10.2 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Je kunt er gemakkelijk briefgeld en muntgeld in opbergen, dankzij de handige vakjes. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft.

De Jet Set Dblzp Wristlet maakt deel uit van de populaire Jet Set serie van Michael Kors. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met de unieke productcode 34F9GAFW4L weet je zeker dat je een authentiek Michael Kors item in handen hebt.

Of je nu op zoek bent naar een portemonnee voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Jet Set Dblzp Wristlet is de perfecte keuze. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je accessoirecollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies