Michael Kors

Jet Set Dblzp Wristlet Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Canvas
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 34F1GJ6W4B
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Jet Set Dblzp Wristlet van Michael Kors echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van de portemonnee zijn perfect voor dagelijks gebruik. Met een breedte van 18.5 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 11 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Jet Set Dblzp Wristlet is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, wat zorgt voor een trendy uitstraling en tegelijkertijd zorgt voor een lange levensduur. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De bruine kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

De Jet Set Dblzp Wristlet maakt deel uit van de populaire Jet Set serie van Michael Kors, die bekend staat om zijn trendy en functionele accessoires. Met deze portemonnee ben je altijd klaar om op pad te gaan, of het nu voor een dagje winkelen is of een avondje uit.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige Jet Set Dblzp Wristlet toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van stijl en functionaliteit in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies