Michael Kors

Jet Set Card Holder Vanilla

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Vanilla
Merk product code 34F1GJ6D0B
Type sluiting Geen sluiting

De Jet Set Card Holder is een stijlvolle pasjes portefeuille voor dames. Met een breedte van 9.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 7 cm, is deze portefeuille compact en gemakkelijk mee te nemen. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze card holder van het bekende merk Michael Kors. De kleur van het leer is Vanilla, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. De product code van deze portefeuille is 34F1GJ6D0B.

De Jet Set Card Holder heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je pasjes. Met voldoende ruimte voor al je belangrijke pasjes, is deze portefeuille zowel praktisch als stijlvol. Een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies