MATT NAT

Vera SM Arbor Wallet Pecan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 3.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Pecan
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Arbor
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Vera SM Arbor Wallet van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 3.8 cm en een hoogte van 10.2 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van vegan kunstleer, is deze portemonnee niet alleen stijlvol, maar ook ethisch verantwoord. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

De Vera SM Arbor Wallet in de kleur Pecan is voorzien van een ritssluiting, waardoor je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt houden.

De Arbor-serie van Matt Nat staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en duurzame materialen. Met de Vera SM Arbor Wallet voeg je niet alleen een praktisch accessoire toe aan je collectie, maar ook een stijlvol fashion statement.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies