MATT NAT

Vera Arbor Wallet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.1 cm
Diepte 3.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Arbor
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw trendy outfits? Maak kennis met de Vera Arbor Wallet van Matt Nat, een prachtig accessoire dat zowel functioneel als modieus is. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Vera Arbor Wallet heeft een afmeting van 19.1 cm breed, 3.8 cm diep en 10.2 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al jouw essentials. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl het zwarte vegan kunstleer materiaal zorgt voor een duurzame en diervriendelijke keuze.

Met een ritssluiting als type sluiting, biedt deze portemonnee optimale veiligheid voor je waardevolle spullen. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere kleine items wilt opbergen, de Vera Arbor Wallet heeft speciale vakjes voor zowel briefgeld als muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten of verfrommeld briefgeld!

De Vera Arbor Wallet maakt deel uit van de Arbor serie van Matt Nat, een collectie die bekend staat om zijn moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met deze portemonnee voeg je niet alleen een praktisch accessoire toe aan je garderobe, maar ook een fashion statement.

Ben jij klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Vera Arbor Wallet en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies