MATT NAT

Motiv Small Purity Wallet Truffle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15.2 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Truffle
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Motiv Small Purity Wallet van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 15.2 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items. Gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal, is deze portemonnee duurzaam en gaat hij lang mee.

De Motiv Small Purity Wallet is afkomstig van het bekende merk Matt Nat, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze portemonnee is Truffle, een elegante en tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met een handige ritssluiting is deze portemonnee veilig en zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, deze portemonnee biedt de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies