LouLou Essentiels

Sugar Snake Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Textiel
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Grey
Merk product code SLB29DG
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Sugar Snake
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Sugar Snake van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm. Met zijn goudkleurige hardware en grijze textielmateriaal is deze portemonnee een echte eyecatcher.

De Sugar Snake portemonnee biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je essentials georganiseerd te houden. Hij heeft een ritssluiting waarmee je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft hij ook een buitenvak met druksluiting en een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je gemakkelijk je pasjes, geld en andere benodigdheden opbergen en snel terugvinden.

Deze portemonnee behoort tot de Sugar Snake serie van LouLou Essentiels, wat betekent dat het ontwerp geïnspireerd is op de schoonheid van slangen. Met zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit is de Sugar Snake een must-have accessoire voor elke fashionista.

Wacht niet langer en voeg de LouLou Essentiels Sugar Snake portemonnee toe aan je collectie! Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies