LouLou Essentiels

Sugar Snake Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Textiel
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code SLB16XS29DG
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Sugar Snake
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw trendy outfit? Dan is de Sugar Snake van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 13 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 8 cm, is de Sugar Snake compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig textiel, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling, waardoor de Sugar Snake perfect past bij elke stijl en gelegenheid.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn dat je waardevolle spullen verliest. Daarnaast beschikt de Sugar Snake over een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot je meest gebruikte items.

De Sugar Snake is onderdeel van de gelijknamige serie, waardoor je jouw accessoires perfect op elkaar kunt afstemmen. Met de merkproductcode SLB16XS29DG weet je zeker dat je een authentiek LouLou Essentiels item in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Sugar Snake toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies