LouLou Essentiels

Sugar Snake Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code SLB16XS29LG
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak
Ruimte voor muntgeld True
Serie Sugar Snake
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy portemonnee die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Sugar Snake van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze stijlvolle ritsportefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige ritssluiting, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met een breedte van 12 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Het interieur is voorzien van een binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het veilig opbergen van je muntgeld. Daarnaast heeft de Sugar Snake ook een buitenvak met ritssluiting en een open buitenvak, waardoor je gemakkelijk bij je pasjes en briefgeld kunt.

De Sugar Snake behoort tot de gelijknamige serie en is speciaal ontworpen voor dames. De zwarte kleur en het opvallende slangenprintpatroon geven deze portemonnee een unieke en trendy uitstraling. Met de ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen en ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan.

Met de Sugar Snake ritsportefeuille van LouLou Essentiels heb je niet alleen een praktische en stijlvolle accessoire, maar ook een fashion statement dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Bestel nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete portemonnee!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies