LouLou Essentiels

SLB Pearl Shine dark grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam dark grey
Merk product code SLB8XS119S
Ruimte voor muntgeld True
Serie Pearl Shine
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy portemonnee die perfect past bij jouw stijl? Dan is de SLB Pearl Shine van LouLou Essentiels precies wat je nodig hebt! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De SLB Pearl Shine heeft een afmeting van 17 cm breed, 2 cm diep en 11 cm hoog, waardoor hij compact genoeg is om in elke tas mee te nemen. De portemonnee is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige donkergrijze kleur, die perfect past bij elke outfit. De zilverkleurige hardware geeft een extra vleugje elegantie aan het geheel.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. De SLB Pearl Shine heeft ook ruimte voor muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje uit, deze portemonnee is jouw ideale metgezel.

De Pearl Shine-serie van LouLou Essentiels staat bekend om zijn trendy stijl en hoogwaardige materialen. Met de SLB Pearl Shine voeg je een vleugje glamour toe aan je dagelijkse leven. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies