LouLou Essentiels

Robuste Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code SLB147
Opberg opties 1 buitenvak met klittenbandsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Robuste
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Robuste van LouLou Essentiels perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Robuste portemonnee heeft een afmeting van 19 cm breed, 4 cm diep en 11 cm hoog. Het is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een elegante zwarte kleur. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Daarnaast biedt de Robuste portemonnee verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met klittenbandsluiting en een buitenvak met ritssluiting.

Deze portemonnee is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. Er is voldoende ruimte voor briefgeld en muntgeld, zodat je al je geld georganiseerd kunt bewaren. De Robuste portemonnee is onderdeel van de gelijknamige serie, wat betekent dat het perfect past bij andere accessoires uit dezelfde collectie.

Met de Robuste portemonnee van LouLou Essentiels ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies