LouLou Essentiels

Robuste Cacao

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cacao
Merk product code SLB147
Opberg opties 1 buitenvak met klittenbandsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Robuste
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een robuuste ritsportefeuille die perfect bij jouw stijl past? Dan is de LouLou Essentiels Robuste echt iets voor jou! Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al jouw essentials. Het goudkleurige hardware detail geeft een luxe uitstraling aan deze portefeuille.

De Robuste is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een tijdloze uitstraling heeft. Het merk LouLou Essentiels staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze portefeuille. De kleur van de portefeuille is cacao, wat zorgt voor een warme en elegante uitstraling.

Met de handige ritssluiting kun je de portefeuille veilig afsluiten, zodat al jouw waardevolle spullen goed beschermd zijn. Daarnaast heeft de Robuste ook nog eens twee buitenvakken, één met klittenbandsluiting en één met ritssluiting, waar je gemakkelijk bijvoorbeeld je pasjes of bonnetjes in kunt bewaren.

Deze portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt niet alleen ruimte voor briefgeld, maar ook voor muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten in je tas, maar alles netjes georganiseerd in je portefeuille. De Robuste is onderdeel van de gelijknamige serie, waardoor je hem perfect kunt combineren met andere items uit deze collectie.

Ben jij klaar om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de LouLou Essentiels Robuste ritsportefeuille en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies