LouLou Essentiels

Golden Girl Champagne

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Champagne
Merk product code SLB85LG
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Golden girl
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Golden Girl van LouLou Essentiels echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm, is deze portemonnee perfect om al je essentiële items georganiseerd te houden.

De Golden Girl is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige champagnekleur, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je geen waardevolle spullen verliest.

Deze portemonnee biedt verschillende opbergmogelijkheden. Aan de buitenkant vind je een vak met druksluiting, ideaal voor het snel opbergen van bijvoorbeeld je OV-kaart. Daarnaast is er ook een buitenvak met ritssluiting, waarin je bijvoorbeeld muntgeld kunt bewaren. Zo heb je altijd alles binnen handbereik.

De Golden Girl behoort tot de populaire serie van LouLou Essentiels, die bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Met de merkproductcode SLB85LG weet je zeker dat je een authentiek product in handen hebt. Deze portemonnee is niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement dat je outfit compleet maakt.

Wacht niet langer en voeg de Golden Girl toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies