LouLou Essentiels

Coachella Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cream
Merk product code SLB167DG
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Coachella
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische ritsportefeuille? Dan is de Coachella van LouLou Essentiels perfect voor jou! Deze portefeuille heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm, waardoor hij compact genoeg is om in elke tas te passen.

De Coachella is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige goudkleurige hardware, wat een vleugje luxe toevoegt aan je dagelijkse look. Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze portefeuille niet alleen duurzaam, maar ook heerlijk zacht om aan te raken.

Met de ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen en dankzij de opbergopties, waaronder een buitenvak met druksluiting en een buitenvak met ritssluiting, kun je gemakkelijk georganiseerd blijven. De Coachella behoort tot de populaire serie met dezelfde naam en heeft de merkkleur Cream. De unieke merkproductcode SLB167DG maakt deze portefeuille nog specialer.

Of je nu op weg bent naar een festival of gewoon een dagje uit, de Coachella ritsportefeuille is de perfecte metgezel. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je accessoirecollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies