LouLou Essentiels

Ally Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Black
Merk product code SLB159DG
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Ally
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met Ally, de trendy ritsportefeuille van LouLou Essentiels. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm is deze portefeuille perfect om al je essentials georganiseerd te houden.

De Ally is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stijlvolle zwarte kleur met goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig leer, voelt deze portefeuille niet alleen zacht aan, maar is hij ook duurzaam en gaat hij lang mee.

Met de ritssluiting kun je de portefeuille veilig afsluiten, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je waardevolle spullen. Daarnaast biedt de Ally verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met druksluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je pasjes, geld en andere benodigdheden opbergen.

De Ally behoort tot de populaire serie van LouLou Essentiels en is voorzien van het merkproductcode SLB159DG. Met zijn moderne design en praktische indeling is deze ritsportefeuille een must-have accessoire voor elke fashion-forward vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies