LouLou Essentiels

Ally Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk LouLou Essentiels
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code SLB159
Opberg opties 1 buitenvak met klittenbandsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Ally
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met Ally, een stijlvolle ritsportefeuille voor dames van het merk LouLou Essentiels. Met een breedte van 19 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 11 cm is deze portefeuille compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer in een prachtige cognackleur, straalt Ally klasse en elegantie uit.

De zilverkleurige hardware voegt een vleugje verfijning toe aan het ontwerp. Met een ritssluiting is deze portefeuille veilig af te sluiten, zodat je je waardevolle spullen altijd bij de hand hebt. Daarnaast biedt Ally handige opbergopties, waaronder een buitenvak met klittenbandsluiting en een buitenvak met ritssluiting.

Of je nu briefgeld of muntgeld wilt meenemen, Ally heeft het allemaal. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je geld. Deze portefeuille is speciaal ontworpen voor dames en past perfect bij elke outfit en gelegenheid.

Ally maakt deel uit van de gelijknamige serie, die bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. Met de Ally ritsportefeuille ben je altijd modieus en georganiseerd. Waar wacht je nog op? Voeg Ally vandaag nog toe aan je collectie en geniet van het gemak en de schoonheid die deze portefeuille te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies