Kipling

Money Love Metallic Glow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Metallic Glow
Merk product code KI7276
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Money Love van Kipling perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

De Money Love heeft een afmeting van 9.5 cm breed, 2.5 cm diep en 12.5 cm hoog. Hierdoor past hij gemakkelijk in elke tas of handtas. Het materiaal van deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardig polyamide, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten en je waardevolle spullen beschermen. Daarnaast biedt de Money Love voldoende ruimte voor muntgeld, zodat je altijd gemakkelijk bij je kleingeld kunt. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en met de Metallic Glow kleur en het productcode KI7276 is deze portemonnee een echte eyecatcher.

Wacht niet langer en voeg de Money Love portemonnee van Kipling toe aan je collectie. Met zijn trendy design en handige functies is deze portemonnee een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies