Kipling

Imali Rich Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Rich Black
Merk product code KI6379
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Imali
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.0 l

De Imali ritsportefeuille van Kipling is een must-have accessoire voor dames. Met zijn afmetingen van 19 cm breed, 1 cm diep en 10 cm hoog, is deze portefeuille perfect om al je essentials georganiseerd te houden. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, is de Imali portefeuille zowel stijlvol als praktisch. Het merk Kipling staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze portefeuille is geen uitzondering. De kleur van de portefeuille is Rich Black, wat een tijdloze uitstraling geeft.

Met een ritssluiting is de portefeuille veilig af te sluiten en biedt het gemakkelijke toegang tot al je benodigdheden. Het interieur is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak en 3 open binnenvakken. Hierdoor kun je al je kaarten, geld en andere kleine items georganiseerd opbergen.

De Imali portefeuille biedt niet alleen ruimte voor briefgeld, maar ook voor muntgeld. Dit maakt het een praktische keuze voor dagelijks gebruik. Met een volume van 0.0 l is deze portefeuille compact en gemakkelijk mee te nemen in je tas of zelfs in je zak.

De Imali serie van Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en stijl. Met deze ritsportefeuille voeg je een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies