Kipling

Creativity Xtra Large Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code K15156
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

De Creativity Xtra Large is een stijlvolle ritsportefeuille van het merk Kipling. Met een breedte van 21.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 13.5 cm biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het polyamide materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe.

Deze portefeuille is ontworpen voor volwassenen en behoort tot de Creativity serie van Kipling. Met een inhoud van 1 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

De Creativity Xtra Large heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk je briefgeld, muntgeld en andere kleine items organiseren. Dankzij de ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld ben je altijd goed voorbereid.

Deze portefeuille is verkrijgbaar in de kleur Blue Bleu 2 en heeft de productcode K15156. Met zijn praktische en stijlvolle design is de Creativity Xtra Large de perfecte aanvulling op je dagelijkse outfit. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van Kipling!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies